SHHJ:N Urosten lohkovalintakoe, itä 16.11.2018

Pohjois-Karjalan Hirvikoirayhdistys ry järjesti Juuassa SHHJ:n urosten idänlohkon valintakokeen 15-16.11.2018. Kokeen ylituomarina toimi Heikki Ohtamaa.

Kokeeseen osallistui 12 koiraa Pohjois-Karjalasta, Suur-Savosta, Pohjois-Savosta & Keski-Suomen alueilta.


Ilmoittautuminen: 19.10 - 11.11.2018

Juha Romppanen

044 372 8697 /jrom1981(at)hotmail.com

*korvaa (at) merkki @ merkillä


Raj. osanotto Muu määrää koskeva rajoitus –karsintakokeiden perusteella valitut koirat: Valitsijamiehet ilmoittavat koirat


Osallistumismaksu: 70,00€ FI35 5103 1940 0195 76.Koepaikka/ Majoittautuminen: Ukkohirvi (Ryynäskyläntie 118, 83950 Ahmovaara)

Majoittautuminen koepaikan yhteydessä. Varaa omat petivaatteet mukaasi.Koiran ohjaaja tuo mukanaan yhden ryhmätuomarikelpoisen tuomarin. Toinen tuomari tulee järjestäjän puolesta.
Yhteistyökumppanit:

"Olen 42 vuotias perheenisä. Perheeseeni kuuluu vaimo ja seitsemän vuotias tytär. Olen Puolangalta lähtöisin ja työn perässä muuttanut Kajaaniin n. 10 vuotta sitten. Metsästyskoiria minulla on ollut -90 luvulta alkaen ja tällä hetkellä tarhasta löytyy karhukoiranarttu, jämttinarttu ja kaksi suomenajokoiraa. "Värikattaus" on ollut nykyisen kaltainen lähes aina. Hirvenhaukkukokeen palkintotuomarina olen toiminut liki koiraharrastuksen alusta-alkaen, vaikka muistan sanani sieltä alkuajoilta houkuteltaessa palkintotuomarikurssille: "noo, voihan tuon käyvä, vaikka en minä niihin koehommiin sillain isommin lähe mukkaan. Kyllä se mehtuu on minun homma..". Niin, kyllä se mehtuu on edelleen se minun homma, mutta hirvenhaukkukokeen ylituomarin pätevyys on ollut vuodesta 2011 lähtien ja lisäksi ketunajokokeen ylituomarin pätevyys alkaen vuodesta 2018, että on se tämäkin "koehomma" jolain lailla kipinää ottanut. Kiitokset toimikunnalle luottamuksesta ja kutsusta ylituomarin tehtävään SHHJ:n idänlohkon valintaan. Toivotan kaikille valintakokeeseen osallistuville talkoolaisille ja koirakoille mukavaa ja rentoa tapahtumaa. Mehtä antaa ja mehtä ottaa - varmaan myös tässä kilpailussa tulee olemaan tapahtumarikkaita hetkiä maastossa. Arvostellaan koirat tasapuolisesti ja illalla ollaan viisaampia kenelle se mehtä on antanut ja keneltä ottanut."


Heikki